10 september 2015

Goedkoopste autoverzekering vergelijken

De goedkoopste autoverzekering vergelijken betekent kijken naar de premie en polisvoorwaarden. Vergeet ook niet te kijken of er een eigen risico geldt en hoe hoog is de eigen risico? Wat is de dagwaarde volgens de verzekeringsmaatschappij? Dit zijn vragen die van belang zijn bij het vergelijken van de goedkoopste autoverzekering.

Vul hieronder uw kenteken in, onze aangesloten verzekeraars staan klaar om u van dienst te zijn. Bij ons bent u verzekert van een onafhankelijke vergelijken van de goedkoopste autoverzekering.

Dekking goedkoopste autoverzekering vergelijken

goedkoopste autoverzekering vergelijken

Wat voor u de goedkoopste autoverzekering is hoeft voor uw buurman niet de goedkoopste autoverzekering te zijn. Dit is namelijk afhankelijk van het type auto, uw leeftijd, schadevrije jaren en de dekking die u wenst.

U moet zich altijd afvragen of uw auto het nog waard is om all risk te verzekeren. De premie van de goedkoopste all risk autoverzekering is beduidend hoger dan die van de WA (plus). Is uw auto 7 jaar of ouder en kunt u de eventuele schade zelf betalen dan is het in de meeste gevallen voordeliger om een WA (plus) autoverzekering af te sluiten.

Laat vandaag nog uw autoverzekering vrijblijvend vergelijken en u ziet direct hoeveel u kunt besparen.

 

"Ik ben al 11 jaar verzekerd bij AAP Verzekeringen en nog steeds erg tevreden!"
Joop Brandsma Woudsend