10 september 2015

Goedkoopste autoverzekering

U bent opzoek naar de goedkoopste autoverzekering, wij kunnen u hierbij assisteren. Wij vergelijken al jaren autoverzekeringen, wij hebben hiervoor een unieke vergelijkingstool in-house ontwikkeld die gekoppeld is aan een landelijke database. In deze database staan alle verzekeraars met bijbehorende premie. De premies worden dagelijks ge├╝pdate, zo bent u verzekert dat u de scherpste premie krijgt voor uw autoverzekering.

Goedkoopste autoverzekering all risk of wa?

Wij maken geen onderscheid in dekking. Bij ons bent u er zeker van dat u de goedkoopste autoverzekering van Nederland kunt afsluiten, of u nu een all risk of wa dekking wilt. Onze vergelijkingstool zal u een suggestie, gebaseerd op de ingevulde gegevens voorstellen. Wilt u toch liever een andere dekking om wat voor reden dan ook dan kunt u dat aanpassen en onze tool zal opnieuw de premies berekenen

Voordelen

U hoeft niet meer zelf opzoek te gaan naar de goedkoopste autoverzekering. Stel u eens voor dat u alle aanbieders bij langs moet gaan en overal een offerte moet aanvragen. Door onze vergelijkingstool is dat niet meer nodig. Nog een groot voordeel van een autoverzekering van goedkoopste-autoverzekering.eu is dat bij alle autoverzekeringen die via onze website worden afgesloten rechtsbijstand en ongevallen inzittende GRATIS zijn meeverzekerd.

Goedkoopste autoverzekering berekenen

Om de goedkoopste autoverzekering voor u te berekenen, vragen wij u een aantal gegevens in te vullen op de bereken pagina. U vult uw kenteken, geboortedatum, schadevrije jaren en kilometrage in en wij doen de rest voor u.

De goedkoopste autoverzekering afsluiten

Het afsluiten van de autoverzekering naar keuze is dan ook zo gebeurt. Nadat u een keuze hebt gemaakt vragen wij om u NAW gegevens in te vullen en te versturen. Vanaf dat moment nemen wij uw aanvraag in behandeling. U hebt vanaf dat moment een voorlopige dekking, zodra u de polis en polisvoorwaarden thuis hebt ontvangen is de goedkoopste autoverzekering een feit. U krijgt van ons een schriftelijke bevestiging van uw aanvraag in uw mailbox. U betaald nooit meer te veel voor uw autoverzekering.
.